MyWeb

MyWeb is een optionele SwingIT module die je toelaat eenvoudige web pagina's te maken.

Hiermee kan je ook web pagina's maken die publiek toegankelijk is, dwz zonder dat de gebruikers zich hoeven aan te melden.

MyWeb beheren

Als je de MyWeb module geactiveerd is (contacteer support@swingit.be hiervoor), kan je via de instellingen / MyWeb op de link klikken om naar het beheer van de web pagina's te gaan.

Heb je reeds een of meerdere pagina's gemaakt, dan is deze link "MyWeb" ook beschikbaar in het menu links net onder "Groepen".

MyWeb: Een nieuwe pagina maken

Op de MyWeb beheer pagina zie je een lijst van de bestaande pagina's die je hebt gemaakt. Je kan een nieuwe pagina creëren door op de '+' onderaan te klikken.

Geef de pagina een titel en kies het type.

Volgende types zijn mogelijk:

  • Standaard

  • Contact

  • Team

  • Home

  • Publiek Home

Deze types worden hier verder verduidelijkt

Standaard

Elke web pagina die niet onder de andere types valt is een standaard pagina. "Standaard" is een zeer generiek type waarmee je alle kanten uitkan. Dwz dat je de volledige vrijheid hebt de inhoud te bepalen en dat er geen inhoud automatisch wordt toegevoegd.

In het "inhoud" vak kan je tekst in allerlei formaten en beelden toevoegen.

Contact

Een contact pagina heeft de functie de contact informatie van de vereniging te tonen. Typisch is dit het adres en mogelijk andere locaties.

Er wordt ook een "Contact formulier" getoond waarmee gebruikers u een boodschap kunnen sturen. Deze boodschap komt bij u aan per e-mail op het reply-to adres wat is ingesteld bij de Instellingen / E-mail / Reply-to-email.

De getoonde locaties komen uit Beheer / Locaties. Enkel de locaties met de optie "Toon in Contact & Ligging" aangevinkt worden getoond op deze contact pagina.

Home / Publiek Home

Een "home" pagina is een pagina die dient als uitvalsbasis voor de rest van de site.

Deze kan publiek of niet publiek zijn. Indien ze publiek is, is ze ook zichtbaar voor gebruikers die niet zijn aangemeld. 

MyWeb: Pagina's ordenen

Je kan de MyWeb pagina’s ordenen. Maw, je kan kiezen in welke volgorde ze in het linker menu verschijnen. 

Ga hiervoor als beheerder naar de MyWeb pagina (Klik links op “MyWeb”). Je kan in deze tabel een rij naar onder of boven verslepen: klik in de 2e kolom en sleep naar de juiste plaats. Even wachten en je ziet onmiddellijk het resultaat.